Χρήση των LED σε επαγγελματικούς χώρους

Η χρήση των LED σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους συνδράμει στην αύξηση των πωλήσεων , καθώς:

 

  • με τον κατάλληλο φωτισμό ο χώρος και τα προϊόντα αναδεικνύονται ιδανικά

  • τα εκθέματα ή τα προϊόντα διατηρούνται σε καλύτερη κατάσταση λόγω της μηδενικής εκπομπής υπεριώδους - υπέρυθρης ακτινοβολίας

  • οι πελάτες επιλέγουν τα καταστήματα & προϊόντα που φαίνονται πιο ελκυστικά χάρις στην κατάλληλη χρωματική απόχρωση και ένταση, την ιδανική φωτεινότητα και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι παραπάνω προδιαγραφές κατά την παραμονή τους στο χώρο.

 

Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και ο επαγγελματίας βλέπει σημαντικότατη μείωση στο λογαριασμό του ρεύματος

 

Αναφέρουμε ενδεικτικά:

 

Καταστήματα & χώροι φύλαξης τροφίμων

Τα τρόφιμα διατηρούνται σε καλύτερη κατάσταση όταν αποφεύγεται η εκπομπή θερμότητας και υπέρυθρης – υπεριώδους ακτινοβολίας (όπως για παράδειγμα τα γλυκά, το κρέας, τα αλλαντικά τα φρούτα, τα λαχανικά κ.α.) και δεν αλλοιώνεται η ποιότητά τους.

 

 

Χώροι με εκθέματα

Τα εκθέματα σε art galleries, πινακοθήκες, μουσεία και γενικότερα χώρους πολιτισμού είναι ευπαθή στην εκπομπή θερμότητας και υπέρυθρης – υπεριώδους ακτινοβολίας και ο φωτισμός με LED συνδράμει στην καλύτερη δυνατή διατήρησή τους, όσο και στην αισθητική τους ανάδειξη.

 

 

Εμπορικά καταστήματα

Σε επαγγελματικούς χώρους πολύτιμων προϊόντων, όπως είναι τα κοσμηματοπωλεία, αφενός φωτίζονται ιδανικά οι βιτρίνες, αφετέρου αποφεύγεται η περιττή εκπομπή θερμότητας λόγω φωτισμού που επιβαρύνει το χώρο και απαιτεί πιο εντατική χρήση κλιματισμού και μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος.

 

 

Εξωτερικοί χώροι κτιρίων

Ο φωτισμός της πρόσοψης ενός κτιρίου με LED δημιουργεί εξαιρετικές προϋποθέσεις ανάδειξης και προβολής του και κατ΄επέκταση και της δραστηριότητας που αντιπροσωπεύει (ως παράδειγμα αναφέρουμε τα ξενοδοχεία, όπου η ανάδειξη της αρχιτεκτονικής αισθητικής τους αποτελεί προτεραιότητα ύψιστης σημασίας).

Επιπλέον, τα LED είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε χαμηλές θερμοκρασίες και γενικότερα δύσκολες εξωτερικές συνθήκες.

 

 

Φωτισμός LED μέσω επιδότησης

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ΕΠΑΝΝ ΙΙ για αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων με λαμπτήρες LED, με επιδότηση έως και 60%!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

The Led Company Logo

© 2014 theledcompany

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας στο: