Προγράμματα ΕΣΠΑ για επιδότηση σε LED φωτισμό

Έχετε μικρομεσαία επιχείρηση;

Επωφεληθείτε από τα Επιδοτούμενα Πρόγραμματα ΕΣΠΑ  και κάντε αντικατάσταση των λαμπτήρων της επιχείρησης με ενεργειακούς λαμπτήρες LED , με επιδότηση έως και 60% !

 

Η The LED Company αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών, από τη μελέτη του έργου και την κατάθεση της πρότασης μέχρι την προμήθεια και την τελική εγκατάσταση.

Μπορείτε επομένως να είστε σίγουροι για την απροβλημάτιστη πορεία της διαδικασίας και το άρτιο τεχνικά αποτέλεσμα, καθώς η The LED Company θα σας προτείνει τη βέλτιστη λύση εξοικονόμησης ενέργειας & χρημάτων για την επιχείρησή σας.

 

  • Έως και 60% επιδότηση και εξόφληση του υπόλοιπου ποσού σε άτοκες δόσεις

  • Δωρεάν καταγραφή & μελέτη φωτισμού

  • Δυνατότητα χρηματοδότησης

  • Εγκατάσταση τεχνολογιών αιχμής

  • Γραπτή εγγύηση αντικατάστασης των λαμπτήρων.

     

Μέσω της επιδότησης για LED των Προγραμμάτων ΕΣΠΑ αφενός προστατεύεται το περιβάλλον (μείωση κατανάλωσης ενέργειας, μείωση εκπομπών CO2, μείωση ενεργειακού αποτυπώματος της επιχείρησης), αφετέρου επιτυγχάνεται μείωση των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης μέσω της σημαντικότατης εξοικονόμησης χρημάτων.

 

Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να συμμετάσχουν στα Προγράμματα ΕΣΠΑ για επιδότηση για LED

 

Από τα προγράμματα ΕΣΠΑ μπορούν να επωφεληθούν ΟΛΕΣ οι επιχειρήσεις (αναφέρουμε ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά: εστιατόρια, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα κ.α.)

Ο χρόνος απόσβεσης της επένδυσης κυμαίνεται από 8 μήνες έως και 3 χρόνια, σύμφωνα πάντα με το ύψος της επένδυσης & το βαθμό χρήσης της εγκατάστασης.

Στην πράξη, το κόστος αντικατάστασης καλύπτεται από την εξοικονόμηση χρημάτων λόγω της μείωσης κατανάλωσης ενέργειας.

 

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες της The LED Company θα σας δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και θα απαντήσουν σε κάθε ερώτησή σας σχετικά με τα επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ που αφορούν το φωτισμό LED .

 

 

The Led Company Logo

© 2014 theledcompany

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας στο: