Μελέτη φωτισμού LED

Μελέτη φωτισμού LED

 

Η μελέτη φωτισμού για LED είναι ιδιαίτερα σημαντικής βαρύτητας, δεδομένου ότι αποτελεί παράλληλα και μελέτη εξοικονόμησης ενέργειας: μέσα από τη διαδικασία καταγράφεται η υφιστάμενη ενέργεια που καταναλώνεται σε φωτισμό και στη συνέχεια εκπονείται η κατάλληλη πρόταση για εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Ως πρώτο βήμα, ο εξειδικευμένος συνεργάτης επισκέπτεται το χώρο σας για καταγραφή της υπάρχουσας εγκατάστασης φωτισμού και υπολογισμό της καταναλισκόμενης ενέργειας & του αντίστοιχου κόστους. Στη συνέχεια, εκπονείται μελέτη φωτισμού με οικονομοτεχνική πρόταση, που περιλαμβάνει τα προβλεπόμενα ποσοστά εξοικονόμησης ενέργειας, το κόστος αντικατάστασης του φωτισμού με τεχνολογία LED και το χρόνο απόσβεσης της επένδυσης.

 

 

Η σημασία της μελέτης φωτισμού

 

Η μελέτη φωτισμού προέκυψε ως λύση στην ανάγκη δημιουργίας ενός καλύτερου δυνατού αποτελέσματος φωτισμού, που αναδεικνύει βέλτιστα την αισθητική ενός χώρου και βελτιώνει τις συνθήκες λειτουργικότητας των ατόμων (διάθεση, αποδοτικότητα κ.α.) που κάνουν χρήση του χώρου.

Το σύστημα φωτισμού ενός χώρου αποτελείται από το φυσικό και τον τεχνητό φωτισμό, ο ιδανικός συνδυασμός των οποίων μπορεί να επιτύχει θεαματικά αποτελέσματα στην ανάδειξη της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης σε χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς.

 

Ειδικά σε επιχειρήσεις και καταστήματα, ο ιδανικός φωτισμός συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων και στην ενίσχυση της εικόνας της επιχείρησης ή του οργανισμού.

 

Ο φωτισμός έχει πλέον αναδειχθεί σε καθοριστικό παράγοντα βελτίωσης ενός χώρου και η τεχνολογία LED , εκτός από τις πολλαπλές επιλογές & λύσεις εξασφαλίζει παράλληλα προστασία του περιβάλλοντος, με εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων.

 

Το εξειδικευμένο τμήμα μελέτης φωτισμού της The LED Company αναλαμβάνει την εκπόνηση μελέτης φωτισμού για το χώρο ή την επιχείρησή σας – σε συνεργασία με άλλους ειδικούς αν είναι απαραίτητο- όπου με την εμπειρία και την άρτια γνώση μας μπορούμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη σας σε φωτισμό.

 

 

 

The Led Company Logo

© 2014 theledcompany

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας στο: